SCHOENEN REYSKENS N.V. SCHOENEN GENK (SCHOENENWINKEL GENK)

 • STALENSTRAAT 148
 • 3600
 • GENK
 • BE 0445 555 642
 • 089/36.11.64
 • 089/30.47.88

Bedrijfsinfo

SCHOENEN REYSKENS N.V. SCHOENEN GENK (SCHOENENWINKEL GENK)

Bij Schoenen Reyskens in Genk kan je terecht voor damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen, handtassen en kleine lederwaren.

Maar Schoenen Reyskens is ook een referentie voor schoenen met bijkomende eisen. In ons aanbod vind je:
   . schoenen voor moeilijke voeten
   . schoenen met losse steunzolen
   . schoenen in verschillende breedtematen
   . schoenen met een voetvorm
   . de betere kinderschoen


Het ganse jaar door vindt u bij Schoenen Reyskens mooie acties terug. Op het moment:
"SCHOENEN REYSKENS GAAT VERHUIZEN! Daarom houden wij vanaf 10 mei een totale uitverkoop:
2e AFPRIJZING!"


Over ons

Om in het overaanbod aan schoenen een mooi paar te vinden dat ook nog eens goed past, is vaak niet zo eenvoudig. Zeker als je 'moeilijke' voeten hebt, wordt een comfortabel paar schoenen vinden een helse karwei. Schoenen Reyskens uit Winterslag (Genk) kan je daarbij helpen.

Bij Schoenen Reyskens kan je terecht voor damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen, handtassen en kleine lederwaren.

Maar Schoenen Reyskens is ook een referentie voor schoenen met bijkomende eisen zoals: schoenen voor moeilijke voeten, schoenen met losse steunzolen, schoenen in verschillende breedtematen, schoenen met een voetvorm en de betere kinderschoen.

Schoenen Reyskens is een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring. Sinds de opening in 1912 evolueerde dat kleine, bescheiden winkeltje tot een heuse speciaalzaak met een groot assortiment. De faam van Schoenen Reyskens reikt zelfs tot ver buiten Limburg.

Schoenen Reyskens - WinkelVandaag hebben Hilde Vrancken en haar dochters Hildegard en Veerle Reyskens de leiding over de winkel. Onder hen staat een professioneel team medewerkers klaar om voor iedere klant het beste paar schoenen te vinden.

Als je bij Schoenen Reyskens binnenstapt, kan je er vanop aan dat je schoenen vindt die je als gegoten zitten, zelfs als je niet de gemakkelijkste voeten hebt. Hier worden je voeten immers gemeten in de lengte en in de breedte. Heb je andere problemen met jouw voeten, dan weten wij bij Schoenen Reyskens daar wel raad mee.


DAMESSCHOENEN

Op zoek naar een schoen die echt goed past? Kom dan eens langs bij Schoenen Reyskens in Genk (Limburg). In onze uitgebreide collectie damesschoenen vind je vast jouw keuze.

Klik hier voor een greep uit ons assortiment damesschoenen


HERENSCHOENEN

Mooie en comfortabele herenschoenen vind je ook bij Schoenen Reyskens in Genk (Limburg). Niet alleen vind je in ons assortiment heel wat mooie schoenen van de betere merken. De meeste schoenen zijn ook geschikt voor losse steunzolen of aangepast voor moeilijke voeten.

Klik hier voor een greep uit ons assortiment herenschoenen


KINDERSCHOENEN

Omdat kindervoeten belangrijk zijn en een leven lang mee moeten, worden deze bij ons gemeten in lengte en breedte! Wij bieden de betere kindermerken aan. Voor zowel extra smalle als extra brede voeten hebben wij de gepaste schoenen (in 6 verschillende breedtematen).

Voor de kinderen hebben wij een ruime speelhoek voorzien in onze winkel.

Klik hier voor een greep uit ons assortiment kinderschoenen


SCHOENEN VOOR LOSSE STEUNZOLEN

Als je losse steunzolen of inlegzolen nodig hebt, is het belangrijk dat je daarvoor de gepaste schoen hebt.

Dit is één van de specialiteiten van Schoenen Reyskens. Bij ons vind je dan ook een ruime keuze schoenen die gepast zijn voor losse steunzolen of inlegzolen.

Schoenen Reyskens - Schoenen voor losse steunzolenZowel voor dames, heren als kinderen hebben wij een uitgebreid en modieus assortiment:
   . sportieve schoenen
   . geklede schoenen
   . sandalen
   . muiltjes
   . open schoenen
   . bottines
   . lange en korte laarzen
   . pantoffels


SCHOENEN VOOR MOEILIJKE VOETEN EN GROTE MATEN

Wij van Schoenen Reyskens helpen je aan de beste schoenen voor jouw voeten.
Ons personeel is opgeleid om voor elk voetprobleem de beste oplossing te zoeken.

Schoenen met voetvorm
Als je snel pijnlijke voeten krijgt, of je moet veel staan of lopen, dan is de keuze van de schoenen zeer belangrijk. De schoenen moeten de voet zo goed mogelijk ondersteunen.
Bij Schoenen Reyskens vind je een grote keuze aan schoenen met een orthopedisch voetbed. Dit voetbed zorgt voor een verademing bij moeilijke en pijnlijke voeten.

Schoenen in verschillende breedtematen
De meeste mensen kiezen hun schoenen enkel op de lengtemaat. Maar ook in de breedte kunnen voeten sterk van elkaar verschillen. Bij ons worden de voeten zowel in lengte als in breedte gemeten. Per halve lengtemaat hebben we 10 verschillende breedtematen steeds op voorraad.
Ook voor een Halux-valgus (knobbel aan de zijkant van de dikke teen) of voor hamertenen bieden wij de gepaste schoenen aan.

Schoenen in grote maten
Schoenen in grote maten vind je bij ons ook terug.
Schoenen Reyskens heeft steeds damesschoenen tot maat 44 en herenschoenen tot maat 50 in voorraad.

Schoenen voor diabetici
Dit zijn zeer soepele schoenen zonder naden zodat er geen drukplaatsen zijn. Deze schoenen zijn ook geschikt voor mensen met extreem moeilijke voeten.EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT


Om een beter totaalbeeld te krijgen van welke schoenen allemaal worden aangeboden bij Schoenen Reyskens, klik HIER.

Contact

Neem contact op met dit bedrijf

Vul hieronder uw gegevens in. (velden met een * (asterisk teken) zijn verplicht).

toon op kaart

Openingstijden

juli
 1. 00
 2. 01
 3. 02
 4. 03
 5. 04
 6. 05
 7. 06
 8. 07
 9. 08
 10. 09
 11. 10
 12. 11
 13. 12
 14. 13
 15. 14
 16. 15
 17. 16
 18. 17
 19. 18
 20. 19
 21. 20
 22. 21
 23. 22
 24. 23
ma 21 09:00–12:30  13:30–18:00 
di 22 09:00–12:30  13:30–18:00 
wo 23 09:00–12:30  13:30–18:00 
do 24
vr 25 09:00–12:30  13:30–18:00 
za 26 09:30–18:00 
zo 27
volgende
Schoenen Genk - Schoenenwinkel Genk - Schoenen Reyskens Genk - Damesschoenen Genk - Herenschoenen Genk - Kinderschoenen Genk - Losse Steunzolen Genk - Schoenen voor grote maten Genk - Damesschoen Genk - Herenschoen Genk - Kinderschoen Genk - Schoenen voor brede voeten Genk - Schoenen voor diabetici Genk - Schoenen met voetvorm Genk - Kleine lederwaren Genk - Handtassen Genk - Schoenen Limburg - Schoenenwinkel Limburg - Schoenen Reyskens Limburg - Damesschoenen Limburg - Herenschoenen Limburg - Kinderschoenen Limburg - Losse Steunzolen Limburg - Schoenen Limburg voor grote maten Limburg - Damesschoen Limburg - Herenschoen Limburg - Kinderschoen Limburg - Schoenen voor brede voeten Limburg - Schoenen voor diabetici Limburg - Schoenen met voetvorm Limburg - Kleine lederwaren Limburg - Handtassen Limburg

Verstuur deze pagina naar een vriend

Annulleren
stuur naar een vriend