PUBLIVISIE BVBA RECLAMEBURO HEIST-OP-DEN-BERG (WEBDESIGN ANTWERPEN)

  • HEIST-OP-DEN-BERG
  • 011/60.00.00

Bedrijfsinfo

PUBLIVISIE BVBA RECLAMEBURO LIMBURG (WEBDESIGN LIMBURG)

Publivisie Bvba te Overpelt is Uw full service reclameburo, gelegen te Overpelt (Limburg).

Bent u op zoek om uw bedrijf op een mooie manier in de kijker te zetten?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij verzorgen van A tot Z uw volledige communicatie, daar toch onze specialisatie zich bevindt in internettoepassingen en webdesign.

Voor volgende zaken kunt u steeds bij ons terecht:
   . PubliWeb: Webdesign
   . PubliGids: Vlaanderens Grootste Online Databank
   . PubliFilm: Bedrijfsfilms op maat
   . PubliDrukwerk: Flyers, Naamkaartjes, Mappen, Folders


"PubliWeb: Webdesign"

Waarom een website aankopen?

Naambekendheid begint met internetaanwezigheid. Veel mensen zoeken immers informatie op over producten en diensten die ze bij u kunnen verkrijgen.
 
Met een eigen website bent u 24 uur per dag bereikbaar en dit 365 dagen per jaar. Klanten kunnen op uw website bekijken welke diensten u aanbiedt, welke producten u verkoopt en eventueel zelfs prijsoffertes aanvragen.
 
Bovendien kunnen klanten bekijken wanneer u geopend bent. Buiten de openingsuren bent u via een contactformulier steeds bereikbaar voor uw klanten.

Ons website-voorstel


Ons standaardpakket voor websites bestaat uit de volgende delen:
 
Een onbeperkt* aantal pagina's die u zelf zonder enige programmeerkennis kan onderhouden
Een contactformulier waarmee klanten contact met u kunnen opnemen
De mogelijkheid om een enquête voor uw klanten op de homepagina te plaatsen.
Een foto-album
Uw eigen logo steeds zichtbaar
Een administratiepaneel waarin u uw website kan beheren
In tegenstelling tot vele bedrijven waarbij u uw website 'huurt', betaalt u bij ons slechts een eenmalige prijs voor de aanmaak van uw website. U betaalt dus niet jaarlijks voor ondersteuning, aanpassingen, ...** U bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de teksten en afbeeldingen op uw website. U hoeft dus niet meer te wachten tot het moment dat iemand tijd heeft om bijvoorbeeld uw contactgegevens aan te passen.
 
Voor een vrijblijvende prijsopgave, kan u het formulier rechts invullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Websites op maat


Naast ons standaardpakket, bieden we u ook de mogelijkheid om extra functionaliteit aan uw website toe te voegen.
 
Enkele voorbeelden:
   . Een discussieforum
   . Een gastenboek
   . Een evenementenkalender
   . Nieuwsbriefmodule


"PubliGids: Vlaanderens Grootste Online Databank"

Welk middel wordt tegenwoordig meer en meer gebruikt om op zoek te gaan naar een bedrijf?

Natuurlijk, het internet. Wij zijn volledig meegegaan in deze trend en we zijn reeds zes jaar trotse eigenaar van Vlaanderens grootste databank!
 
Publigids.be is Vlaanderens grootste databank voor bedrijven. Op onze databank staan reeds 430.000 bedrijven geregistreerd met hun adresgegevens. Elk bedrijf krijgt bij ons de mogelijkheid om zijn standaard gegevens gratis toe te voegen.

Op zoek naar een bedrijf?


Op onze frisse en overzichtelijke website zal u snel het bedrijf vinden dat u zoekt. Adresgegevens, openingsuren, foto’s… alles op 1 pagina!

Heeft u zelf een bedrijf?

PROFITEER NU VAN ONZE ACTIES!!!

Op Publigids zijn er zeer ruime adverteermogelijkheden. Met onze 300.000 bezoekers per maand zal het effect niet uitblijven. In enkele klikken vinden zij de weg naar uw bedrijf via onze website, maar ook op GOOGLE zal u beter scoren! En dat zonder onbetaalbare facturen.
 
Iedereen kan bij ons terecht om zijn bedrijf in de kijker te zetten. Of u nu een kleine zelfstandige bent, een grote NV of BVBA, voor elke zaak beschikken wij over oplossingen op maat om u beter zichtbaar te maken op het internet.

Hoofdadvertenties


U kunt ervoor kiezen om steeds zichtbaar te zijn met uw logo op Vlaanderens grootste databank! Dit betekent dat u maandelijks bij 300.000 bezoekers in de kijker staat.

Bedrijfspagina’s

Een andere optie is uw bedrijf in de kijker stellen met een bedrijfspagina. Een betere beschrijving voor een bedrijfspagina is een mini website. Hierop staat al de informatie die de mensen nodig hebben om een beter beeld te krijgen van uw bedrijf. Via trefwoorden op deze bedrijfspagina bent u beter vindbaar in de zoekresultaten van Google.
 
. Heeft u nog geen website?Dan is een bedrijfspagina op Publigids een ideale (en betaalbare) manier om uw bedrijf in de kijker te stellen.
. U heeft reeds een eigen website? Een eigen website hebben heeft zeker zijn voordelen (zie Publiweb) en is heel belangrijk om bij te blijven in de internettrends. Maar deze website moet ook gevonden kunnen worden door mensen die uw bedrijf nog niet kennen. Daarvoor biedt Publigids de ideale oplossing.
. Welke informatie staat op een bedrijfspagina?
    - Foto’s van uw bedrijf
    - Openingsuren
    - Een algemene tekst over uw bedrijf
    - Trefwoorden
    - Contactformulier
. Bovendien krijgt u een eigen inlogcode waarmee u op elk moment zélf uw gegevens in de advertentie kunt aanpassen.


"PubliFilm: Bedrijfsfilms Op Maat"

Een bedrijfsfilm of een bedrijfsreportage is de ideale manier om veel informatie op een luchtige manier aan internetgebruikers te tonen.

Betaalbaar en bovendien uw eigendom.


"PubliDrukwerk: Drukwerk"

   . Flyers
   . Naamkaartjes
   . Mappen
   . Folders

 

Contact

Neem contact op met dit bedrijf

Vul hieronder uw gegevens in. (velden met een * (asterisk teken) zijn verplicht).

Reclameburo Heist-op-den-Berg - Reclamebureau Heist-op-den-Berg - Webdesign Heist-op-den-Berg - Websites Heist-op-den-Berg - Webbouwers Heist-op-den-Berg - Websites op Maat Heist-op-den-Berg - Full Service Reclameburo Heist-op-den-Berg - Internettoepassingen Heist-op-den-Berg - Website Aankopen Heist-op-den-Berg - Scoring in Google Heist-op-den-Berg - Drukwerk Heist-op-den-Berg - Bedrijfsfilms Heist-op-den-Berg - Professionele Bedrijfsfilms op Maat Heist-op-den-Berg - Reclameburo Antwerpen - Reclamebureau Antwerpen - Webdesign Antwerpen - Websites Antwerpen - Webbouwers Antwerpen - Websites op Maat Antwerpen - Full Service Reclameburo Antwerpen - Internettoepassingen Antwerpen - Website Aankopen Antwerpen - Scoring in Google Antwerpen - Drukwerk Antwerpen - Bedrijfsfilms Antwerpen - Professionele Bedrijfsfilms op Maat Antwerpen

Verstuur deze pagina naar een vriend

Annulleren
stuur naar een vriend