ANMAPA CONSTRUCT BVBA CHAPEWERKEN & PARKET AALST

  • VOLKSVERHEFFINGSSTRAAT 1C
  • 9300
  • AALST
  • 0808 678 310
  • 0478/39.70.74
  • 053/21.66.85
  • 053/78.66.85

Bedrijfsinfo

ANMAPA CONSTRUCT BVBA CHAPEWERKEN & PARKET AALST

ANMAPA Construct NV is uw betrouwbare partner voor de plaatsing van uw chape, vloerisolatie of parket.

Door de jarenlange technische ervaring van zaakvoerder Patrick Vijverman en zijn gekwalificeerd personeel, bent u zeker van een perfecte uitvoering van de werken. ANMAPA werkt enkel met kwaliteitsvolle materialen en garandeert een perfecte afwerking. Wij zorgen er voor dat de werken uitgevoerd worden binnen de afgesproken tijdslimiet en laten elke werf proper achter.

Bij ons kunt u terecht voor:
   . Sneldrogende chape
   . Gewapende chape
   . Chape vloerverwarming
   . Hellingschape
   . Akoestische vloerisolatie
   . Thermische vloerisolatie
   . Stabilisatie oprit
   . Stabilisatie terras
   . Parket
   . Chapewerken


SNELDROGENDE CHAPE


Een chape of dekvloer is de eigenlijke drager van uw vloerafwerking zoals parket, tegels, linoleum, enz. Vooraleer deze vloerafwerkingen geplaatst mogen worden, moet de chape volledig uitgedroogd zijn. Normaal gezien rekent men hiervoor 1 week droogtijd per centimer chapedikte.


CHAPE VLOERVERWARMING

Wanneer u vloerverwarming heeft, zijn er 2 mogelijkheden voor uw chape:
   . ofwel wordt de chape gestort op een isolatielaag, al of niet met tussenplaatsing van een scheidingslaag en inwerking van vloerverwarmingselementen
   . ofwel wordt de chape gestort op verwarmingselementen die zelf op of in de isolatie rusten

Bij vloerverwarming moet er altijd gewapende chape geplaatst worden. Eveneens dient een dispersieproduct (geleverd door de leverancier van de vloerverwarming) toegevoegd te worden aan de chape om de  warmtegeleiding te bevorderen.


HELLINGSCHAPE

Hellingschape wordt gebruikt als een licht hellende uitvulling voor uw plat dak.

Deze chape zorgt er namelijk voor dat het regenwater niet op uw dak blijft staan, maar in de waterafvoer verdwijnt.  De laag hellingsbeton wordt geplaatst op de onderlaag van uw dak en onder een dampscherm waarop isolatieplaten komen. Hierna voorziet uw dakbedekker de verdere afwerking van uw dak met een materiaal naar keuze.


AKOESTISCHE VLOERISOLATIE

Wanneer een zware vloerplaat van bijvoorbeeld beton belopen wordt, zijn deze geluiden makkelijk hoorbaar in de onderliggende kamers.  Door het voorzien van akoestische vloerisolatie zwakt u deze geluiden echter sterk af.

Het is mogelijk om tussen de draagvloer en de chape een uitvullaag te plaatsen, waarin een akoestische isolatielaag verwerkt kan worden. Het spreekt voor zich dat appartementsgebouwen gretig gebruik maken van geluidsisolatie, maar ook bij de woning- en villabouw blijft de vraag naar akoestische vloerisolatie stijgen. Indien u vloerisolatie wilt plaatsen is het noodzakelijk dat de chape erbovenop gewapend is.


THERMISCHE VLOERISOLATIE

Een degelijke thermische isolatie van uw woning is een van de beste investeringen die u kan maken.  Ook het thermisch isoleren van uw vloer betekent een grote daling aan warmteverlies. Hierbij plaatst men een isolatielaag tussen de dekvloer en de draagvloer. In het algemeen kun je stellen dat je in een energiezuinige woning een minimumdikte van 4 tot 6 cm isolatie o.b.v. polyurethaanschuim (PUR) in de vloer nodig hebt.

ANMAPA is gespecialiseerd in gespoten thermische vloerisolaties op basis van Polyurethaanschuim (PUR-schuim). Gespoten PUR wordt meer en meer gebruikt in de bouw omwille van de superisolerende eigenschappen en handige plaatsing. Met PUR vermijd je ook de kost van een uitvullingschape, en bovendien is de vloer meteen geïsoleerd.

De oppervlakte wordt volledig opgespoten met PUR-schuim. Deze laag hecht zich uitstekend en sluit mooi alle leidingen en buizen in. Bovenop de PUR-laag komt dan een gewapende chape met daarin de vloerverwarming.


STABILISATIE OPRIT / STABILISATIE TERRAS

Indien u uw oprit of terras wil (her)aanleggen, is het best een stabilisatielaag te voorzien.

Deze bestaat traditioneel uit een mengeling van zand en cement. Bij ANMAPA kan u terecht voor de onderlaag. Kan ook geleverd worden zonder plaatsing.


PARKET

Parket is een eeuwenoud materiaal, maar toch blijft het immens populair. Deze vloerbekleding, waarbij de toplaag uit minimum 4 mm massief hout bestaat, heeft namelijk een warme uitstraling en biedt een lange levensduur. Bovendien heeft een parketvloer uitstekende isolerende eigenschappen.

Bij het plaatsen van parket op uw chape is het belangrijk dat de dekvloer volledig droog is. Wanneer u door ANMAPA zowel het plaatsen van uw chape als parket laat uitvoeren, bent u er zeker van dat alles binnen het juiste tijdsplan gebeurt, en u van een perfecte afwerking kan genieten.

Contact

Neem contact op met dit bedrijf

Vul hieronder uw gegevens in. (velden met een * (asterisk teken) zijn verplicht).

toon op kaart

Anmapa Aalst - Chapewerken Aalst - Sneldrogende Chape Aalst - Gewapende Chape Aalst - Chape Vloerverwarming Aalst - Hellingschape Aalst - Akoestische Vloerisolatie Aalst - Thermische Vloerisolatie Aalst - Stabilisatie oprit Aalst - Stabilisatie Terras Aalst - Parket Aalst - Parketwerken Aalst - Parketvloeren Aalst - PUR Aalst - Pur-Isolatie Aalst - Vloerisolatie Aalst - Vloer isoleren Aalst - Isolatielaag Aalst - Anmapa Oost-Vlaanderen - Chapewerken Oost-Vlaanderen - Sneldrogende Chape Oost-Vlaanderen - Gewapende Chape Oost-Vlaanderen - Chape Vloerverwarming Oost-Vlaanderen - Hellingschape Oost-Vlaanderen - Akoestische Vloerisolatie Oost-Vlaanderen - Thermische Vloerisolatie Oost-Vlaanderen - Stabilisatie oprit Oost-Vlaanderen - Stabilisatie Terras Oost-Vlaanderen - Parket Oost-Vlaanderen - Parketwerken Oost-Vlaanderen - Parketvloeren Oost-Vlaanderen - PUR Oost-Vlaanderen - Pur-Isolatie Oost-Vlaanderen - Vloerisolatie Oost-Vlaanderen - Vloer isoleren Oost-Vlaanderen - Isolatielaag Oost-Vlaanderen

Verstuur deze pagina naar een vriend

Annulleren
stuur naar een vriend